webVisu red X

2020-04-24
2020-04-28
  • jeffersonhui

    jeffersonhui - 2020-04-24

    Hi,

    In webVisu, why do some of my images show up as a Red "X"? I tried changing the image between jpg and png formats, but this did not solve the issue.

    I attached screenshots of what the web visualization looks like, and what it is supposed to look like.

    Thanks,
    Jefferson

     
  • m.prestel

    m.prestel - 2020-04-27

    Hello @jeffersonhui,

    the red crosses indicate that the image was not loaded.
    Try to do a complete download of the application.

    Best regards,
    Marcel

     
  • jeffersonhui

    jeffersonhui - 2020-04-27

    Hi, Marcel,

    I just performed a "Reset Origin," and then downloaded the application again, but got the same results unfortunately. Is there anything else I should try?

    Thanks,
    Jefferson

     
  • eschwellinger

    eschwellinger - 2020-04-28

    You could check with the CODESYS file browser if these visu files are in /PlcLogic/Visu directory - and check the plclogger..
    BR
    Edwin

     

    Last edit: eschwellinger 2020-04-28
  • jeffersonhui

    jeffersonhui - 2020-04-28

    Hi, Edwin,

    i just checked and the file IS in the /opt/CoDeSysControl/visu/ folder.

    What is the plclogger?

    Thanks,
    Jefferson

     
  • eschwellinger

    eschwellinger - 2020-04-28

    here:

     
  • jeffersonhui

    jeffersonhui - 2020-04-28

    Hi, Edwin,

    I just solved the issue. It turns out that the image name had 2 spaces in a row in it, and when I removed one of the spaces and downloaded again, the web visualization worked!

    Thanks,
    Jefferson

     

Log in to post a comment.