Personal Data

Username:
gergobereg
Joined:
2020-10-14 10:05:32+00:00

Projects

  • No projects to display.

Skills

  • No skills entered.

User Activity

  • Posted a comment on discussion Visualization 🇬🇧 on CODESYS Forge

    That sounds as a good tip, thank you for the advice! I am having SP17 installed I will try that out. However what do you mean on Visualization add on 4.1 ? Is it something I should install separatedly? Thank you, Gergö

  • Posted a comment on discussion Visualization 🇬🇧 on CODESYS Forge

    Yes of course. The visu is shown in any webbrowser of a PC. Meanwhile I have contacted the manufactuer of the HMI and it was told to me that from SP16 on they made any update what is not supported on old webbrowsers what is running on the HMI. Which would be fine, if it would work if I set the compiler to an older Codesys version, but it doesn't ...

  • Posted a comment on discussion Visualization 🇬🇧 on CODESYS Forge

    Yes of course. The visu is shown in any webbrowser of a PC. Meanwhile I have contacted the manufactuer of the HMI and it was told to me that from SP16 on they made any update what is not supported on old webbrowsers what is running on the HMI. Which would be fine, if it would work if I set the compiler to an older Codesys version, but it doesn't ...

  • Posted a comment on discussion Visualization 🇬🇧 on CODESYS Forge

    Dear Forum, I am having a Codesys reletated issue, however I am facing it on a TP700 and I am hoping someone has may meet with it already. Lately, I started to use the newer Codesys 3.5.16.40. Many of my projects are using a webvisu what is shown on a Siemens TP700 HMI webbrowser. Now, with the Codesys 3.5.16.40 version, the webvisu is not shown, but forever the loading page is shown as on the left side of my attached picture. To find it out, I have created a very simple project, nothing but a rectangle,...

  • Posted a comment on discussion Engineering 🇬🇧 on CODESYS Forge

    Dear Forum, I have created a certificate for the WebServer in WinV3 and installed it on my computer, see picture webserver1. The name of my computer is "GGB", the certificate has been created under this name, and if I access the webserver via this name, it works all good, see picture webserver2. However if I access the webserver via the IP address, the browser shows the https page as unsecure, of course because, the certificate has been made for "GGB", see picture webserver3. This gets more interesting...

View All